Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
JIANGSU LAIYI PACKING MACHINERY CO.,LTD. 86-519-82699198
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

JIANGSU LAIYI PACKING MACHINERY CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ

JIANGSU LAIYI PACKING MACHINERY CO.,LTD.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας

 • Κύρια Αγορά

  Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική

 • Μάρκες

  LAIYI

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~120

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2007

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-519-82699198

Εισαγωγή


Η Co. μηχανημάτων συσκευασίας Laiyi Jiangsu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2007 και κινήθηκε προς την περιοχή Jintan το 2015. Το νέο εργοστάσιο με τη διευρυμένες κλίμακα και τη προηγμένη τεχνολογία έχει βελτιώσει την επιρροή εμπορικών σημάτων του και έχει γίνει ο βιομηχανικός ηγέτης στην πρώτη γραμμή της Κίνας με το αυξανόμενο μερίδιο αγοράς στη βιομηχανία ελασματοποίησης εξώθησης της Κίνας.

 

 

Ιστορία

Ιστορία επιχείρησης:

 

Η Co. μηχανημάτων πλαστικών Laiyi Changzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007 και άλλαξε τη συσκευασία ο Jiangsu Laiyi

Co. μηχανημάτων, Ltd.2015. Το νέο εργοστάσιο με τη διευρυμένες κλίμακα και τη προηγμένη τεχνολογία στη νέα περιοχή έχει

η επιρροή εμπορικών σημάτων του και γίνεται ο βιομηχανικός ηγέτης στην πρώτη γραμμή της Κίνας με έναν μεγάλο αριθμό μεριδίου αγοράς στην κινεζική βιομηχανία μηχανών εξώθησης τοποθετώντας σε στρώματα. ειδικά backplane ηλιακής ενέργειας PVDF στη βιομηχανία κινηματογράφου, Laiyi ήταν στην πρώτη θέση στην Κίνα.

 

Το Laiyi έχει παράσχει υψηλό του - γραμμή παραγωγής τοποθέτησης σε στρώματα ποιοτικής εξώθησης στους πελάτες. Το Laiyi έχει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική σχέση συνεργασίας με τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και είναι μακροπρόθεσμος προμηθευτής συνεργασίας της ομάδας Yongyi, της Co. εκμετάλλευσης Xingyuan, του εγγράφου Co., κ.λπ. Ninbo Ασία στην Κίνα και την Ινδία Uflex που περιορίζεται, Ινδονησία PT. Squar Jaya., κ.λπ.

 

 

Το Jiangsu Laiyi έχει ένα ιδιαίτερα περίπλοκο τεχνικό προσωπικό, wiith υψηλής ποιότητας ομάδα που μπορεί να παρέχει την περιεκτική και έγκαιρη υπηρεσία στους πελάτες. Τα «επαγγελματικά προσόντα για να δημιουργήσουν το εμπορικό σήμα» είναι επιχειρησιακοί στόχοι Laiyi. «Δημιουργήστε την τελειότητα από την ποιότητα, παρέχει ότι η υπηρεσία με την τιμιότητα» είναι επιχειρησιακοί σκοποί Laiyi. Το Laiyi επιδιώκει για και βελτιώνει την επιστημονική διαχείριση βασισμένη στη στρατηγική ταλέντου, για να αντιμετωπίσει το soceity με την εταιρική ταυτότητά του ως υψηλή κοινωνική ευθύνη. στο δρόμο μπροστά, Jiangsu Laiyi ελπίζει να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη σας σε συνεργασία καλύτερα και να πραγματοποιήσει τα όνειρα το ένα το άλλο γρηγορότερα από τη γρήγορη, επαγγελματική και ενθουσιώδη υπηρεσία του.

 

Υπηρεσία

Επιχειρηματική αποστολή:

 

Αφιερώνεται για να είναι ο κατασκευαστής μηχανημάτων συσκευασίας που μπορεί να παρέχει τον πρώτο

μηχανή και υπηρεσία κατηγορίας στον κόσμο.

 

 

Βασίζεται στην τιμιότητα που εκτιμείται ιδιαίτερα και που εμπιστεύεται από όλα τα ενδιαφερόμενα κόμματα και για να κάνει

contribuions ο η κοινωνία.

 

 

Τιμές Laiyi:

 

Constomer πρώτα

 

Τεθειμένη αξία πελατών στην πρώτη θέση μας,

 

για να παρέχουν τα υψηλής ποιότητας αγαθά και τις υπηρεσίες.

 

Έμφαση στην τεχνική

 

Κρατήστε στην έρευνα των βασικών τεχνολογιών και έχετε τις συνεισφορές στην κοινωνία.

 

Προκαλέστε τις αλλαγές

 

Να είστε dscontent για να σταθεί ακόμα και να προκαλέσει όλα τα είδη αλλαγών στο μέλλον.

 

άνθρωποι προσανατολισμένοι

 

Δημιουργήστε τον εταιρικό πολιτισμό ως σεβασμό του ενός τον άλλον και να σημειώσει πρόοδο με

μεταξύ τους.

 

Η ομάδα μας

Ισχυρή και εύκαμπτη υπηρεσία:

 

από τη συσκευασία τροφίμων για τα πρόχειρα φαγητά στην υγρή συσκευασία για το γάλα, από την αποστηρωμένη συσκευασία για το καλλυντικό και τα ιατρικά εφόδια στη συσκευασία για τα προϊόντα staionery και electronci.

 

παράγουμε τις αναπόφευκτες σύνθετες ταινίες για τη βιομηχανία συσκευασίας από τα προϊόντα στα ιδιαίτερα περίπλοκα προϊόντα.

 

η μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα εξώθησης Jiangsu Laiyi έχει τον ενιαίο πλαισιωμένων, διπλοί πλαισιωμένο, και πολυστρωματικό co-extrusion τύπο για το διάφορο machinee εγγράφων. η υψηλής ποιότητας και σταθερή απόδοση, οι ευρέως χρησιμοποιημένες σύνθετες ταινίες μπορεί να ικανοποιήσει τη διαφοροποιημένη απαίτηση των πελατών.